algemene voorwaarden
Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Artikel 1 - Begripsbepalingen
1.1 Parking Luchthaven Zaventem is gevestigd op de Budasteenweg 42, 1830 Machelen.

1.2 Reiziger: de natuurlijke persoon die bij Parking Luchthaven Zaventem een reservering plaatst voor de parkeerfaciliteit.
1.3 Parkeerperiode: de door de reiziger vooraf in zijn boeking aangegeven periode waarin het voertuig door de reiziger wordt geparkeerd, zijnde de periode gelegen tussen de ingangsdatum (deze datum meegerekend) en de einddatum (deze datum meegerekend) van het parkeren.

Artikel 2 - De parkeerfaciliteit

2.1 De reiziger kan door het maken van een boeking bij Parking Luchthaven Zaventem, waarin de exacte parkeerperiode en aankomst- en retourtijden dienen te worden aangegeven, een parkeerplaats reserveren.
2.2 De reservering geeft uitsluitend recht het voertuig gedurende de reserveringsperiode te stallen.
2.3 Voor de onderhavige parkeerfaciliteit zijn een specifiek aantal parkeerplaatsen gereserveerd. Parking Luchthaven Zaventem heeft het recht een boeking af te wijzen indien door deze boeking het aantal aangewezen parkeerfaciliteiten wordt overschreden.
2.4 Parking Luchthaven Zaventem heeft het recht om zonder opgaaf van reden reserveringen te weigeren.

Artikel 3 - Reserveren, betalen, wijzigen en annuleren

3.1 De reiziger kan tot 20 minuten voor de aanvangstijd van de parkeerperiode een boeking voor de parkeerfaciliteit maken.
3.2 De reiziger kan ervoor kiezen om online, tijdens het reserveren via onze site, te betalen met iDeal, Paypal of creditcard (MasterCard of Visa). De reiziger kan er ook voor kiezen om ter plaatste bij onze chauffeur contant, met pin of per creditcard te betalen.
3.3 De reiziger kan de boeking per e-mail of telefonisch kosteloos annuleren tot 20 minuten voor de aanvangstijd van de reservering.
3.4 Wanneer de reiziger binnen 20 minuten voor aanvangstijd van de parkeerperiode annuleert, of wanneer de reiziger niet komt opdagen (no show), zal Parking Luchthaven Zaventem het volledige bedrag in rekening brengen. Parking Luchthaven Zaventem brengt geen annuleringskosten in rekening.
3.5 Parking Luchthaven Zaventem behoudt het recht de tarieven tussentijds te wijzigen. De tariefswijziging is niet van toepassing op reserveringen gemaakt vóór de tariefswijziging.

Artikel 4 - Privacy

4.1 Parking Luchthaven Zaventem werkt met hoge ethische standaarden en respecteert de privacy van de reiziger. Parking Luchthaven Zaventem verstrekt in geen geval persoonsgegevens van de reiziger aan derden. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Artikel 5 - Parkeren

5.1 De reiziger dient de auto te parkeren op één van de beschikbare parkeerplekken.

Artikel 6 - Aansprakelijkheid

6.1 Het parkeren gebeurt geheel op eigen risico.
6.2 Parking Luchthaven Zaventem heeft de bevoegdheid en het recht om de auto van de reiziger te verplaatsen, indien de reiziger de sleutel bij Parking Luchthaven Zaventem achterlaat. De reiziger laat de sleutel bij Parking Luchthaven Zaventem achter wanneer bijvoorbeeld de auto gewassen dient te worden. Parking Luchthaven Zaventem zal deze werkzaamheden naar grote zorgvuldigheid uitvoeren, waarbij de medewerkers van Parking Luchthaven Zaventem bevoegd zijn om de standen van de spiegels en de stoel te wijzigen, voor zover noodzakelijk voor veilig gebruik van de auto.
6.3 Parking Luchthaven Zaventem is niet aansprakelijk voor directe door de reiziger geleden vermogensschade uitsluitend met betrekking tot de auto die te wijten is aan opzet of grove schuld van Parking Luchthaven Zaventem of haar medewerkers.

Artikel 7- Slotbepaling

7.1 Tenzij anders vermeld, is het copyright van het materiaal op deze website eigendom van Parking Luchthaven Zaventem.
7.2 Parking Luchthaven Zaventem is een in België geregistreerd bedrijf. Het Belgisch recht is op onze diensten van toepassing.
7.3 Parking Luchthaven Zaventem is een handelsnaam van Albert Beheer B.V.

Uw verzoek wordt verwerkt
Een moment geduld A.U.B.

Reserveer uw parking nu!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Aankomst parkeerplaats:
Retour van luchthaven :
Check beschikbaarheid
Uw reservering is binnen 20 minuten voor vertrek. Binnen 20 minuten voor vertrektijd kan er geen reservering meer gemaakt worden.
Geen parkeerplaats beschikbaar voor deze dag of tijdstip
Aankomst tijd is eerder dan de retour tijd.

Waarom Parking Luchthaven Zaventem?

  • Parking altijd beveiligd en bewaakt
  • Zeer goedkope Zaventem parking
  • Binnen 5 minuten in vertrekhal met luxe shuttlebus
  • 24/7 open en bereikbaar
  • De parking is gemakkelijk en snel bereikbaar
  • Nooit wachten. De shuttleservice rijdt voor iedereen